Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Astro преди 5 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, предстои седмица, в която ще трябва да действате много бързо в различни неочаквани ситуации, да вземете правилните решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Интуицията ще бъде вашият съветник и основен ръководител при вземането на необходимите решения – вслушвайте се в знаците й.

През тези седем дни ще замисляте много по-сериозно и внимателно, преди да вземате решения, преди да давате обещания или преди да се включвате в някакви дейност, които изискват допълнителни усилия от ваша страна. Хората могат да ви считат за твърде консервативни, но всъщност ще бъдете предпазливи, тъй като няма да имате необходимата яснота за развитието на всички тези събития.

Съдбата ще бъде на ваша страна по отношение развитието на нещата, които засягат семейството ви. Плановете ви за и с роднини, с които най-вероятно живеете заедно, ще бъдат от полза.

Действията на млад човек може да ви накарат да тъгувате, защото ще знаете, че той прави грешка. Вашата намеса обаче няма да има смисъл и няма да бъде приета благоприятно.

Хороскоп

Още от Astro