Седмичен ХОРОСКОП - 15.04 - 21.04

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Представителите на Дева са ентусиазирани и развълнувани от срещите си с различни хора, особено такива, родени под знаците на Везни, Водолей или Близнаци. Вълнуват ви техните разговори или предложения, но съветът ни е да не губите връзка с реалността и бързо да разберете какви са вашите лични способности в дадения случай. Това важи особено за неща, са свързани с нова работа, нов бизнес и пр.

През тези седем дни ще изпитате кратка стресираща ситуация, която ще бъде свързана със загуба на пари или възникването на неочакван разход. Слушайте съветите на хора, родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, за въпроси, свързани с паричните средства.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, главно със семейството или за посещение на роднини. Времето е подходящо за планирането или осъществяването на годеж или сватба с партньор от друг град или държава.

Опитайте се да вдъхнете кураж на млада жена, която ще приеме събитията в живота си като загуба, тъй като няма способността да види реализацията им в бъдещето. Всъщност трудностите, които тя преживява, просто имат за цел да изчистят ненужните неща в живота, без значение колко тя е привързана към тях.

Хороскоп

Още от Astro