Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще трябва да се занимаете с някои задачи, свързани с жилището, в което живеете, или с имуществото на семейството. Определено ще вършите нещата без желание или по задължение, но се опитвайте да не създавате допълнителни усложнения.

Не е изключено да почувствате някаква неискреност или секретност в действията на човек в роднинския и приятелския си кръг. Ще разгледате до каква степен съмненията ви са реални и до каква съществува възможността да сте станали твърде подозрителни. Бъдете внимателни с примамливи предложения за лесни печалби.

Разговор с човек, който е по-възрастен от вас, ще ви помогне да отговорите на много въпроси за живота, работата, с която сте ангажирани, или плановете, които правите за бъдещето. Един такъв човек ще изиграе важна роля като учител за определен период от време, докато изпълнява мисията си.

Би било добра идея да приемете събитията тази седмица като стъпка към вашия духовен растеж, а не да насочвате плановете и мислите си към финансови печалби или изгоди.

Хороскоп

Още от Astro