Седмичен ХОРОСКОП - 20.05 - 26.05

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, някои от особено приятните преживявания тази седмица ще имат връзка с дъщеря, племенница или по-малка сестра. Младите майки ще се радват на първите успехи или малки постижения на децата си.

Предстои до вас да стигне неочаквана информация, касаеща старо приятелство. Това, което ще научите сега, е възможно да ви разстрои, защото има връзка с несправедливите коментари и действия срещу вас от страна на въпросния човек (независимо дали е мъж или жена).

Наличието на повече разходи през седмицата ще изисква от вас и повече контрол върху финансовите ви ресурси. Възможно е да се случи някакво непредвидено забавяне на парични средства, които очаквате да получите тази седмица, или да възникнат неочаквани (но спешни) разходи.

За щастие на всеки от представителите на зодията, и тази седмица няма да мине без да изживеете поредна серия от любимите си "звезди моменти", като за всеки от вас ще се проявят по различни начини,разбира се. Подобни преживявания определено ще ви изненадат - дали се отнасят до работното място, частния бизнес, семейния ви живот, или връзката ви, е строго индивидуално за всеки от Лъвовете.

Хороскоп

Още от Astro