Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, ви предстои интересна седмица с възможности за постигане на благоприятни финансови резултати за вас самите. Възможно е да има допълнителни приходи, които ще ви помогнат да развиете планове и идеи.

Не е изключено да се образува недоразумение или напрежение с човек от вашия приятелски кръг – подобна ситуация може да се дължи на личните проблеми на този човек, които са причина и за лошото му настроение.

Ще се ангажирате с нежелание да разрешите домакински проблем в границите на собствения си дом. На работното място може да изпитате технически затруднения, проблеми с производството или стоките, не се впрягайте излишно – за всеки проблем съществува съответно решение.

Внимавайте с покупките си през седмицата, особено ако струват повече от отделеното или очакваното. Търсете качество и сигурност, а не примамлива външност и съблазнителни оферти без ясен произход.

Жените на зодията ще очакват да постигнат конкретни резултати във важни кариерни планове; ще бъдете амбициозни и безмилостни, ако някой се опита да ви повлияе със съвет или друг способ.

Господата ще изпаднат в проблеми, които могат да ги засегнат лично или да бъдат свързани с човек от кръга им от приятели. Избягвайте действия, основаващи се на доверие, особено ако са свързани с хора извън семейството ви.

Хороскоп

Още от Astro