Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, вероятно тази седмица ще запомните с много емоции, сантиментални и романтични преживявания. Това ще бъде благоприятно време за любов и различни срещи с приятели и роднини.

През седмицата ще имате разнообразни разговори и обмен на кореспонденция, чрез които ще получавате полезна и важна информация.

Вероятно ще се забави документ, потвърждение на договора или предложение, което очаквате с нетърпение. Това може да предизвика безпокойство, защото ще искате да вземете важно решение през тези седем дни, на база въпросния документ. Събитията се развиват във ваша полза и във ваш интерес, така че бъдете търпеливи.

Тази седмица някои от вас ще поставят основата на нова любовна връзка. Тази връзка определено ще бъде с някого, който не е олицетворение на идеала ви – иронията на съдбата, нали?

Жените на зодията ще имат повече ангажираност вкъщи и с роднини. Резултатите обаче ще бъдат източник на удовлетворение и гордост от вашите способности.

Мъжете трябва да бъдат внимателни в личните си или професионални отношения с хора, родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Хороскоп

Още от Astro