Седмичен ХОРОСКОП - 19.08 - 25.08

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, това е седмица, в която ще направите значителни разходи за дома си. Вашите разходи може да са свързани с покупка на неща за дома, закупуване на нов дом или други важни жилищни и материални промени. Добре е да планирате внимателно бюджета си, за да не изпаднете в нежелани проблеми.

Сега може да се изненадате от неочакван здравословен проблем, който не бива да пренебрегвате. Може да има опасения за здравето на роднина или приятел, които ще се нуждаят от специално лечение.

Тревогите в живота ви сега ще възникнат неочаквано и почти винаги ще ви трябва повече време, за да ги разрешите.

Предстоят интересни срещи, на които може да искате да избегнете споделяне на информация за планове за бъдещето си. Обсъждайте внимателно предложенията, особено ако са свързани с бизнеса или с пари.

В любовта нещата се развиват нормално, без особени изненади. Можете да имате приятни моменти с любимия човек, да създадете нова връзка и още много.

Въпреки тревогата си за близкото ви бъдеще, не трябва да се натъжавате от малки провали или закъснения през тези седем дни. Добре е да осъзнаете, че всяко едно нещо в живота ви изисква време, за да бъде осъзнато по най-добрия начин.

Жените на зодията трябва внимателно да следят отношенията си с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Мъжете са склонни да флиртуват и да търсят приключения, независимо от семейното състояние. Подобни действия ще бъдат важни за егото и самочувствието, а не толкова заради реалната нужда от подобни преживявания.

Хороскоп

Още от Astro