Седмичен ХОРОСКОП - 26.08 - 01.09

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, не е изключено да изпитате трудности или усложнения, които ще се отразят на и така сложните отношения с роднини. Възможно е да се забъркате в проблемите на ваша близка жена, а в създалата се ситуация неслучайно ще сте склонни да разчитате само на личното си мнение. Колкото и да не е случайно обаче, фактът, че държите на своето, може да ви докара нов, неочакван проблем.

Ще имате разходи, свързани с някакъв документ, договор, гаранция.

Различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от вашето минало. Ще преживеете наново голяма част от собственото си емоционално минало, но виждайки нещата по съвсем различен начин. Някои от вас си правят равносметка за пропуснатите възможности в кариерата си; осъзнават съдбата на грешките си в любовта, в партньорствата си.

През цялата седмица ще получавате новини, свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото.

За жените на зодията предстои прекрасна седмица – използвайте благоразположението за дългоотлагани срещи с приятели или роднини. Прекарвайте повече време извън дома си, насладете се на последните летни дни, заредете се с живата енергия, която ще ви е необходима през следващите месеци до края на годината.

Господата са съсредоточени върху изпълнението на споразумения или ангажименти, свързани с различни договори или документи.

Хороскоп

Още от Astro