Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, тази седмица ще изпитате емоционални проблеми с някого, който страда от сериозни лични или здравословни проблеми.

Отчасти ще бъдете зависими от решенията или ангажиментите на други хора, най-вероятно част от вашето семейство. Не се поддавайте на песимистични или потиснати настроения, независимо през какво преминавате. В момента сте в процес на извършване на значителна и положителна промяна в живота си – почакайте още малко и ще можете да й се радвате напълно и както заслужавате. Тази промяна няма да се случи за един ден и вероятно ще има по-дълъг период на развитие. Това, от което се нуждаете, е повече търпение и приемане на естествения ход на събитията.

Периодът е благоприятен, за да помогнете на близък млад човек, но внимавайте помощта ви да не излезе напразно или да бъде разбрана погрешно - тоест, да не ви излезе през носа.

Жените на зодията ще бъдат по-емоционални в отношенията си с деца или други млади хора в обкръжението си. Независимо от възрастта ви, ще искате да изпитате нещо специално, да преживеете миг от детските си спомени - посещение на родното ви място, бащината къща или мястото, на което сте израснали.

Господата ще бъдат изненадани от постъпките на жена в живота си. Неочаквана среща с друга жена пък, може да върне спомени за миналото с нея, което, разбира се, не значи нищо, докато вие самите не започнете да му предавате някакъв по-специален смисъл.

Хороскоп

Още от Astro