Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, много от вас ще бъдат затрупани с желани или пък не новини, свързани с роднини, независимо далечни или по-близки. Твърде вероятно е да сте поставени в позиция, в която да се наложи да поемете отговорността за важни семейни документи или други административни въпроси.

От друга страна, седмицата ще бъде благоприятна за ангажиментите, касаещи децата – тоест, личните дела и въпроси.

Очакват ви събития, срещи и разговори, които до голяма степен ще определят решенията и действията ви за през следващите няколко седмици и дори месеца.

Като цяло, периодът не предполага да намирате кой знае колко време за себе си. Все възникнат някои нови ангажименти и задачи, които не търпят отлагане.

Ще се наложи да изпълните обещание или уговорка, която имате с човек, живеещ на друго място.

Жените на зодията ще имат интересна финансова седмица - могат да възникнат неочаквани разходи, както и също толкова неочаквани приходи – всичко е в пълен баланс и хармония.

Мъжете ще търсят обяснение за провалите на свои планове или идеи; склонни са да търсят грешки в собствените си действия или илюзии, но също така са и реалисти по отношение на въздействието на различните външни фактори и обстоятелства.

Хороскоп

Още от Astro