Седмичен ХОРОСКОП - 07.10 - 13.10

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака Овен, много от преживяванията ви през тази седмица ще определят развитието на личните ви планове за бъдещето. Може да очаквате важни новини или да получите конкретна покана (оферта).

Периодът носи нови запознанства, нова любовна връзка или флирт, но не бива да си играете с емоциите на други хора. Не нарушавайте неписаните човешки закони.

Някои от вас ще предприемат пътуване, което ще бъде твърде сложно емоционално. Избягвайте да се натоварвате предварително с негативни очаквания или притеснения. Нещата ще се подредят по най-добрия за вас начин - дайте им/си време и не бързайте с изводите.

Подгответе се за повече натоварвания и ангажименти, които, с добра мобилизация от ваша страна, ще протекат нормално.

Не е изключено възникването на парично напрежение. Възможни са по-малки или несигурни парични постъпления и печалби, които обаче не трябва да ви тревожат.

На работното ви място е възможно да има интриги или опит за манипулация, който ще ви постави в трудна ситуация. Не обръщайте внимание на клюките или неподходящите коментари.

Жените на зодията ще имат много професионални отговорности (тези, които работят) или посещения на важно правителство или финансова институция.

Мъжете ще се съсредоточат главно върху финансовите си дела, което им дава шанс за успешно развитие.

Хороскоп

Още от Astro