Седмичен ХОРОСКОП - 14.10 - 20.10

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще имате контакти с интересни хора, с които имате финансови, бизнес или други, чисто лични отношения.

Усложнения може да възникнат във връзката ви с мъж, който със своето поведение или темперамент предизвиква неприятен спорове или конфликтни ситуации.

Напрежението във вашите семейните ви отношения се дължи на минали преживявания и проблеми, които все още не са разрешени.

През седмицата може да се надявате на добри финансови приходи или новини в това отношение. Ще може да договорите по-добро заплащане за труда си или продуктите, които произвеждате.

Жените на зодията ще изпитат неприятна стресова ситуация, която не е случайна и ще даде свой собствен видим или невидим резултат. Запазете спокойствие, осигурете си психическа стабилност и повярвайте в смисъла на това, което ви е дадено да изпитате.

Мъжете ще изживеят моменти на нестабилност поради различни неочаквани събития, които може да създадат объркване или несигурност в личния или професионалния им живот.

Хороскоп

Още от Astro