Седмичен ХОРОСКОП - 14.10 - 20.10

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, бъдете готови за повече или неочаквани разходи, които ще изискват по-разумно разпределяне на бюджета. Не позволявайте възникването на спорове или конфликти за парични средства, защото в повечето случаи самите вие ще бъдете виновни за случването им.

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата в личния живот на приятели или роднини ще стане повод да се почувствате тъжни и дори леко разочаровани. Освен да бъдете съпричастни със случващото се, едва ли има какво повече да направите. Понякога човек може да се учи не само от собствените си грешки, а и от тези на заобикалящите го, не забравяйте.

Възможни са малки, но непреодолими любовни недоразумения и противоречия. Опитайте се да не задълбочавате въпросните теми и проблеми, не са нещо кой знае колко сериозно.

Жените на зодията ще се превърнат в обект на интриги или клюки от страна на хора, които обичат да се забавляват с подобни деяния. Дали ще им обърнете внимание, или ще се съсредоточите върху по-важните неща в живота си, е изцяло ваш избор.

Хороскоп

Още от Astro