Седмичен ХОРОСКОП - 14.10 - 20.10

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, предстои да се съсредоточите върху спешните ангажименти на семейството си. Седмицата предоставя разнообразни събития, подходящи за семейството, които ще изискват по-динамична комуникация у дома.

Срещите ви тази седмица ще имат за цел да ви извадят от обичайната рутина в работата или у дома. Искате да срещнете определени хора от приятелския си кръг, които са позитивни и винаги има на какво да ви научат.

Ще разчитате на хора (колеги или клиенти), които вече познавате или се доверявате на работата си. Възможни са нови отговорности, задачи или важна бизнес среща.

Жените на зодията се колебаят относно решенията, които трябва да вземат. Определено някой няма да е доволен от вашите действия, но по-важното е, че ще получите емоционален комфорт за самите себе си.

Мъжете са във фаза на бавно развитие на важни случаи. Зависите от много хора или от различни обстоятелства, които ще са в основата на различни закъснения или застой в работата, в личните или семейните ви дела, но и този период ще отмине.

Хороскоп

Още от Astro