Седмичен ХОРОСКОП - 14.10 - 20.10

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще е всичко друго, но не и скучна; ще представи интересни промени и събития, най-вече в личен и професионален план. Ще се появят нови възможности и само от вас зависи дали ще успеете да се възползвате от тях.

Тези от вас, които се стремят да реализират своите планове и цели чрез хитрост или някакъв вид манипулация, ще претърпят неприятна ситуация, тъй като действията ви ще бъдат разкрити.

Среща или събитие от седмицата ще ви върне към минало преживяване, което е оставило специален спомен в живота ви. Възможно е да насрочите среща с жена, която не сте виждали отдавна.

Седмицата ще бъде непредсказуема по отношение на любовните ви преживявания, особено ако „планирате“ драматично да прекратите връзката си.

Жените на зодията ще бъдат по-повърхностни относно въздействието на различни събития или разговори върху делата им. Ще бъде трудно някой да сподели емоции с вас, особено ако предварително сте решили да не ги приемете.

Мъжете ще трябва да действат много по-отговорно, защото тази седмица ще определи развитието на случаите и ангажиментите, важни за следващите няколко месеца.

Хороскоп

Още от Astro