Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, ноември ще бъде запомнен с някои интересни и подчертано изненадващи събития или срещи. Много малко от предварителните ви планове ще се осъществят както очаквате, именно поради появата на различни нови обстоятелства в живота ви. Това обаче не означава, че промените в случая няма да са за добро - напротив.

Използвайте месеца за приключване, изчистване и разрешаване на проблеми, особено такива, които са изостанали във времето по някаква причина. Едно по едно и стъпка по стъпка ще може да стабилизирате и хармонизирате важните неща в живота си и да преподредите приоритетите си.

Новопоявили се хора в колектива си ще ви дразнят с поведението си. Това определено е необичайно за вас, но може да се дължи на конкретна причина или на моментното ви емоционално състояние – не предприемате действия докато не сте сигурни в обективността на усещанията си.

Моментът е повече от подходящ за вземане на важни решения за любовния ви живот.

През ноември постепенно ще приключите с финансови ангажименти като важни плащания или задължения.

Жените на зодията ще имат по-динамично ежедневие заради повечето натрупали се задачи и ангажименти, свързани както със семейството, така и с работата. Ще имате по-малко време за почивка и наслада, но пък декември ще се реваншира.

Мъжете са бъдат по-трудни за общуване от обикновено – тънкообидни са, необяснимо забързани в действията си и нетърпеливи към хората около себе си. Разбира се, със самоконтрол тези негативни тенденции могат да бъдат значително смекчени и овладени.

Хороскоп

Още от Astro