Седмичен ХОРОСКОП - 18.11 - 24.11

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, изненадите тази седмица ще предизвикат неочаквани емоции в живота ви. Събитията, които те ще предизвикат, определено ще направят дните ви динамични и ще изискват бързи реакции от ваша страна.

Любовният ви живот също предизвиква разнообразни (и в повечето случаи неочаквани) събития и емоции. Развитие ще има във вече установени взаимоотношения с разнообразни споделени преживявания. Възможна е и нова романтична връзка за тези от вас, които търсят партньор.

Ще ви се отдаде възможност за допълнителна работа за кратък период от време.

През седмицата ще трябва да сте по-отговорни към семейните си задължения. Ще прекарате време с роднини, техните проблеми или разговори, свързани с ежедневните им дела.

За много от вас важно събитие ще бъде повод за събиране на семейството.

Жените на зодията трябва да внимават за коментарите и забележките си относно постъпките на други хора. Думите или делата ви могат да бъдат неправилно разбрани и тълкувани по различен начин.

Мъжете ще бъдат емоционални, нетърпеливи да изпълнят целите си за тази седмица. Внимавайте за отношенията с жени, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Хороскоп

Още от Astro