Седмичен ХОРОСКОП - 30.12 - 05.01

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, предстои ви седмица, в която ще преживеете неочаквано събитие, свързано с мъж. Навярно свързано с човек от близкия ви семеен кръг. Възможен е неочакван повод за събиране или неочаквана среща, гостуване.

Нежелана или неприятна ситуация може да възникне във връзката ви с човек, с когото имате някакви бизнес или социални отношения. Мъжете от този зодиакален знак ще се нуждаят от забързване на оборотите в живота си, за да разрешат проблем, свързан с документ, договор или формуляр.

Седмицата носи добри новини, свързани с финансовите ви дела и интереси.

Възможно е да получите парични средства или важна финансова информация от човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Запознанствата с хора, родени под знака на Рак, Риби или Скорпион, могат да ви донесат само ползи - знания, умения, че дори и материални блага.

Склонни сте да се връщате към миналото, да правите равносметка на годините назад, в които сте имали много добри, но и много трудни времена. Един съвет – направете тази "разходка", но се старайте да не останете там – животът е в другата посока.

Хороскоп

Още от Astro