Седмичен ХОРОСКОП - 13.01 - 19.01

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, сте изправени пред трудна седмица, тъй като има вероятност да изпитате объркване или отлагане на важни планове. Различните събития ще ви направят неподготвени за адекватен отговор и това ще се отрази пряко на психичното ви здраве. Важното е да съумеете да запазите стабилна основа под краката си, за да удържите докато тази буря от емоции премине.

С оглед на вече казаното, седмицата ще бъде неблагоприятна за предприемане на важни промени или решения, тъй като ще ви липсва ясен поглед върху конкретната ви ситуация или бъдещето ви като цяло.

Добрите събития през седмицата обаче също няма да липсват - ще са свързани с емоционалния ви любовен живот, особено ако имате партньор, роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Новите запознанства също ще имат възможност за благоприятно развитие, но не бързайте да правите големи планове за бъдещето им.

Периодът е благоприятен за семейния бизнес, за започване на такъв или за неговото развитие чрез въвеждане на нов бизнес или появата на нови клиенти и партньори.

Избягвайте да се занимавате с важни ангажименти или да имате очаквания от имуществен или материален характер, тъй като периодът ще обърка емоционалния ви живот, развитието на семейните ви връзки, отношенията с приятели също.

Хороскоп

Още от Astro