Седмичен ХОРОСКОП - 13.01 - 19.01

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, това е важна седмица за вас, за да обсъдите въпроси, свързани с финансовите дела на семейството ви и. От вас ще се изисква да вземате решения с много смисъл и практичност, да не бързате в заключенията си за едно или друго събитие, да не реагирате прибързано на предложения.

Не е изключено да се появи нужда от по-сериозни грижи за здравето на мъж в семейството ви, чийто здравословен проблем вече е възникнал или е свързан с хронично заболяване.

Младите мъже, родени под знака на Скорпион, ще преживеят седмица на по-голямо вътрешно напрежение, свързано с различни очаквания за събития, които до голяма степен ще определят бъдещето им.

Връзката ви с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще бъде поставена на изпитание, което поради нетърпение или грубост в действията и думите ще предизвика ответна реакция. Подобна ситуация може да застраши връзката ви, дори да ви накара да се разделите.

Седмицата ще бъде деликатна за развитието на любовните ви отношения с партньор, с когото не живеете.

Възможно е да възникнат проблеми, свързани с недоразумения, липса на увереност, ревност и други; може да водите разговори, които да ви разочароват или да ви накарат да се чувствате несигурни в бъдещето на връзката ви.

Хороскоп

Още от Astro