Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, седмицата носи поява на нови запознанства или срещи с хора, които тепърва ще въздействат на особена промяна в живота ви. Тази седмица, чрез разговори или комуникация с хора от различни разстояния, ще получите информация за събития, свързани с вашето минало, миналото на семейството си или държавата ви на пребиваване. Не всичко това ще допринесе кой знае колко за живота ви в настоящето, но по един или друг начин ще го преживеете емоционално или като интересен и важен факт.

Периодът носи новини, свързани с бременност или раждане. Като цяло през седмица могат да се случват различни интересни събития, свързани с бебе или малко дете.

Стремете се да наблюдавате внимателно действията на човек от вашата непосредствена среда, опитвайки се да разберете дали това, което прави той или тя, е добронамерено или по-скоро създава проблеми. Това ще бъде важно за вас, тъй като сте наясно с необходимостта да вземете важно решение относно този човек или ситуациите, които той / тя причинява.

Не е изключено да изпитате напрежение относно предстоящо събиране, тъй като ще има някои непредвидени ситуации, които ще ви затруднят по някаква причина.

Очертава се да бъдете много по-изрични относно нежеланието си да общувате с хора, които обичат да клюкарстват или губят времето си за назначителни неща.

Жените на зодията ще изживеят много по-емоционално неприятните новини, свързани с човек, когото познават. Мъжете ще постигнат трудни успехи, в повечето случаи свързани с високо напрежение или неприятни конфликти.

Хороскоп

Още от Astro