Седмичен ХОРОСКОП - 24.02 - 01.03

Astro преди 4 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще изпитате разочарование от страна на мъж, за когото сте имали добро мнение или от когото досега сте виждали само добро. Тази седмица обаче този човек ще реагира или ще действа по начин, който е необясним за вас, което не означава, че той не разполага с основателна причина за предприемането им . За да разберете повече, е най-добре да седнете и да поговорите открито, стига да имате смелостта да чуете някои неприятни истини.

Тази седмица ще изисква по-отговорно отношение към здравето ви, въпреки че няма конкретна причина за паника. Най-добре би било да избягвате стресови и конфликтни ситуации, които могат да повлияят неблагоприятно на емоционалното ви състояние и могат да станат причина за проблеми с кръвното налягане, пристъпи на мигрена, безсъние и други.

Ще получите покана за среща или събиране с приятели, но поради някаква причина няма да бързате с отговора си - вземете колкото време ви е необходимо, без да обръщате внимание на коментарите, с които ви притискат. В течение на седмицата могат да възникнат и други ангажименти и да се притеснявате, че ще имате да свършите повече, отколкото сте в състояние да изпълните.

През седмица не е изключено да усетите напрежение по отношение на оборудването или стоката на работното си място, което ще доведе до конфликти с колеги или клиенти. Вероятно има по-добър начин за решаване на конкретния проблем, нужно ви е само малко повече спокойствие, за да го откриете.

Хороскоп

Още от Astro