Седмичен ХОРОСКОП - 24.02 - 01.03

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица вие сте Големите късметлии на зодиака - най-накрая ще получите заслужените възможности да реализирате своите планове и цели. Разбира се, нищо не се случва с един размах на вълшебната пръчица - ако не положите необходимите усилия, за да постигнете важното за вас, и най-добрият шанс може да бъде пропилян.

Вашите лични и романтични отношения могат да претърпят особено благоприятно развитие, посредством което да придобиете по-голяма яснота относно бъдещето им.

Седмицата ще създаде и благоприятни условия на работното място, където ще имате възможност да печелите по-добри приходи, да увеличите правомощията си и да се издигнете по-високо в йерархията. Може да се радвате да увеличение на заплащането си или да подпишете нов, доста финансово изгоден договор.

Отделете повече време тази седмица, за разговори със собствените си деца относно различни житейски ситуации, които преживяват или които им предстоят.

През седмицата ще преживеете стресова ситуация с участието на жена над 35-годишна възраст, която може да претърпи лек инцидент или лична драма в живота си.

Връзките ви с жени, родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, ще представляват интерес и ще повлияят положително на плановете ви за седмицата.

Хороскоп

Още от Astro