Седмичен ХОРОСКОП - 24.02 - 01.03

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, ви предстои седмица, в която ще намерите интересни възможности за покупки или подобрения в дома си, освежаване на имот, който притежавате, замяна на един дом с друг и други подобни благоприятни за вас ситуации.

Тази седмица съвсем неочаквано ще ви свърже със стари познати или приятели, с които сте загубили връзка с времето поради различни промени или преместване. За някои от вас това ще се случи под формата на приятна среща, изпълнена със специални моменти и спомени, но за други може да се превърне в повод за тъга, носталгия по миналото и други.

Идната седмица ще ви притесни по линия на здравословното състояние на момиче или млада жена, които вероятно живеят на известно разстояние от вас.

Представителките на зодията ще бъдат разочаровани от важната за тях новина, чието съдържание противоречи на това, което са очаквали.

Финансовите ви взаимоотношения с мъж от друго населено място търпят благоприятно развитие, независимо дали отношенията ви са семейни, или чисто бизнес ориентирани.

Хороскоп

Още от Astro