Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 - 12.04

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, предстои ви седмица, в която ще трябва неочаквано да се ангажирате с различни ремонти или промени на жилището, в което живеете. Можете също да изпитате такива неприятни изненади с кола или имот, който семейството ви притежава.

Не планирайте скъпи покупки през тези седем дни, освен ако не са абсолютно наложителни.

През цялата седмица ще се стремите да поддържате хармония в дома си, в личния си душевен свят и да поддържате стабилно емоционално състояние.

Независимо от конкретната ситуация в страната и света, любовните връзки ще продължат да се развиват, но на различни обороти в зависимост от етапа им.

Седмицата ще бъде по-ангажираща и динамична за мъжете на зодията, които ще имат повече професионални и социални контакти; срещи с най-различни хора, към които, надяваме се, ще подходите с необходимото внимание.

Периодът носи провеждането на важни разговори или налага вземането на сериозно решение за дете или млад човек в семейството ви, който живее на известно разстояние от вас.

Възможно е такъв човек да ви информира за промяна в живота им, която вече се е случила.

Каквато и да е новината, не реагирайте първосигнално и в никакъв случай не изпадайте в паника – не можете да промените вече случилото се.

Хороскоп

Още от Astro