Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 - 12.04

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще имате възможност да помислите за важни решения, свързани със семейството и дома. Събитията ще бъдат такива, че ще ви притискат да решавате нещата по-бързо и това може да се приеме от някои от вас като психологическо напрежение, което ще създаде напрежение и стрес.

Възможно е да се появят новини, свързани със здравето на човек от друго населено място, които не е задължително да са лоши.

Финансовите ви дела ще имат добро развитие през седмицата. Този благоприятен ефект ще се усети главно при мъжете от този зодиакален знак или при онези от вас, чиято работа е свързана с мъже.

Жените на и над 35-годишна възраст, които преминават през период на осезаема промяна, нагаждане към нови обстоятелства или реализиране на нови идеи, ще имат по-важни очаквания за развитието на професионалните си ангажименти. Като цяло, очакванията ви ще се оправдаят без големи катаклизми, но действията ви трябва да бъдат внимателни, премерени - с всяка стъпка или решение.

Хороскоп

Още от Astro