Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, предстои ви седмица, в която ще изпитате най-различни емоции, свързани с дете или млад човек. Емоциите ви ще бъдат по-скоро отрицателни, свързани с неприятности в живота на този човек, със сложни взаимоотношения помежду ви, с грешки и последици в живота на тези млади хора.

Предстоят разговори, свързани с любовния или личния живот на момиче или млада жена, което изживява някои еуфорични, емоционални моменти в живота си. Като цяло личният живот на хората около вас ще бъде важна тема на обсъждане, тъй като чувствате, че имате достатъчно житейски опит, за да давате съвети и помощ. Тези ваши действия обаче могат да бъдат приети негативно и да ви поставят в неудобна или конфликтна ситуация, бъдете внимателни.

Жените на зодията стартират важна седмица за развитието на любовния си живот, независимо дали това се изразява в нова връзка или развитието на вече установена. Приемайте хората и събитията, без да задавате прекалено много въпроси и да търсите смисъл в тези преживявания. Ще дойде времето да разберете мисията на всеки.

В работата ви ще се появи нова дейност, нови условия за изпълнение на задачите ви, нови клиенти или някои други промени. Ще проследите появата на нов човек в екипа, с когото работите, независимо от неговата роля (позиция).

Седмицата ще бъде важна за професионалното развитие на мъжете на зодията, които разполагат с благоприятно време за изпити, презентации, започване на нова дейност и др.

Избягвайте да разпространявате информация, която сте прочели някъде или някой е споделил с вас. Много е вероятно това да бъде фалшива новина или такава, която да обиди някого, който е невинен или който ще се почувства предаден от вас.

Хороскоп

Още от Astro