Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, плановете за тази седмица са ясни отдавна, но вече можете да бъдете сигурни и че няма да има промени.

Връзката ви с представители на Рак, Скорпион или Риби ще бъде озадачаваща, най-вече заради тяхната непредсказуемост или свръх емоционалност.

Новите запознанства ще бъдат интересни, но няма да бързате да се доверявате – и с право; искате да изучите добре човека, преди да го допуснете до себе си.

Тази седмица ще трябва да погледнете по-сериозно на проблемите в собственото си семейство или дом. Няма нужда да ви напомняме, че стабилността на семейните отношения до голяма степен зависи от вас. Проблемът, който имате в момента, не е толкова голям, съвсем разрешим и преодолим е. По-скоро ще трябва да обърнете внимание на вътрешното напрежение, което сте натрупали наскоро и да потърсите начин да се отървете от него. Избягвайте провокации за конфликти с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Не приемайте твърде рязко опитите за намеса в живота ви от страна на хора, родени под знака Водолей, Везни или Близнаци, дори да ги познавате отскоро.

Хороскоп

Още от Astro