Седмичен ХОРОСКОП - 29.06 - 05.07

Astro преди 3 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, ви предстои седмица, в която ще бъде важно да насочите вниманието и енергията към професионалното си развитие, работа или бизнес. Това е време за растеж в избраната от вас сфера. Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите.

Участието ви в интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни хора. Естественото развитие на тази ситуация дори може да доведе до прекратяване на тази връзка,колкото и да не ви се иска – в крайна сметка, не можете да промените волята на съдбата.

Бъдете внимателни и проверете всяка информация, която получавате от приятели и познати, дори роднини. Като цяло тази седмица ще бъде конструктивна и успешна за вас, особено ако разчитате на хармонични отношения с хората около вас и стриктно изпълнение на задълженията си.

Тактът и дипломацията ще ви помогнат да преодолеете всяка трудна ситуация или неочаквано неразбирателство.

Мъжете на зодията ще се сблъскат с проблеми, причинени от собствения им характер и манталитет. На жените пък предстои важен разговор или среща с мъж, от когото очакват подкрепа или помощ за важен план, цел или начинание.

Хороскоп

Още от Astro