Седмичен ХОРОСКОП - 29.06 - 05.07

Astro преди 3 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, ви предстои седмица, в която плановете и действията ви ще бъдат силно повлияни от различни събития, очаквани или неочаквани от вас.

Това е момент, в който е най-добре да изчакате да се разгърнат необходимите събития без ваша намеса. Едва след като възникнат благоприятните обстоятелства, трябва да поемете инициативата за развитието на вашите планове и цели.

През седмицата ще бъдете обременени с ангажименти или ще изживеете емоционално по-чувствителни събития, свързани с човек от вашия кръг роднини или приятели.

Въпреки бавния темп в развитието на събитията тази седмица, като цяло това ще бъде важно, съдбовно време за вас.

През тези дни обаче определено ще има важно разместване в плановете ви. Определени събития, срещи или разговори ще ви провокират да вземете важни решения. Седмицата ще бъде емоционална за работата и бизнеса ви.

Конфликтите през тези дни ще бъдат емоционални и могат да наранят както вас, така и други хора с неприятни обиди, да се върнете към минали грешки и преживявания и други. Изпитанието пред вас се съдържа в способността ви да избягвате подобни конфликтни ситуации.

Хороскоп

Още от Astro