Седмичен ХОРОСКОП - 06.07 - 12.07

Astro преди 3 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете много по-емоционално различни събития в семейството си; могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или с дългочакано предложение, с личен празник и с още много други неща.

Предстои ви седмица, в която ще сложите финална линия на един процес на развитие и ще поставите основите на едно начало. За всеки ще е различно, но в повечето случаи ще се усети с едно ярко събитие или преживяване. Седмицата може да ви донесе и някои негативни преживявания, вероятно свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.

През тези седем дни повечето ви ангажименти ще са важни и определящи бъдещия ви начин на живот. Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на съдебни или юридически дела.

Важна роля в живота ви ще изиграят хора от кръга ви колеги или приятели. Не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите, независимо откъде идват.  Конфликтите трябва да са с разумни, пестеливи думи и аргументи. Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения.

Хороскоп

Още от Astro