Седмичен ХОРОСКОП - 06.07 - 12.07

Astro преди 3 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, ви предстои седмица, в която ще се тревожите за развитието на важни лични планове, тъй като всичко ще зависи от определени обстоятелства или хора, върху които вие нямате контрол.

През седмицата може да разчитате на помощта на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за реализиране на важни ежедневни задачи.

Периодът носи финансови отношения с дете или млад човек, най-вероятно от вашето семейство, свързани с разход за лични нужди или с инвестиция в образование, кариера или собствен бизнес.

През седмицата ще възникне притеснение около пътуване по работа или с определена цел, но като цяло неговото развитие ще бъде добро за вас.
Вероятни са новини, свързани със здравето на близък човек, който ще се нуждае от лечение в болница или друга специална терапия.

Седмицата носи интересни новини свързани с любовна история от миналото. Възможно е ново запознанство с човек, който живее на някакво разстояние от вас и чието развитие ще ангажира вниманието ви през следващите няколко седмици.

Хороскоп

Още от Astro