Седмичен ХОРОСКОП - 10.08 - 16.08

Astro преди 3 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, през седмицата може да се сблъскате с нелоялност от страна на колеги или с неискрено поведение на клиенти, партньори. Вероятно тези действия ще предизвикат съответна реакция от ваша страна.

Внимавайте с обещанията, които получавате с лекота или с примамливи оферти, за бързо забогатяване. Ще ви изненада новина или събитие, свързано с човек, когото познавате. През седмицата може да ви изненада още флирт на работното място или интересното развитие на вече създал се такъв.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за ново романтично познанство, което може да се случи чрез страница за запознанства, посредничеството на приятели или роднини и др.

През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране. Възможно е да подходите с нежелание към някои от тях, поради по-голямата ви натовареност с други задачи. Като цяло социалните ви контакти през тези седем дни ще са повод за приятни преживявания.

Периодът е благоприятен за реализиране на планове и очаквания. Ще може да получите помощ или съдействие чрез личните си контакти или чрез създадените вече професионални (бизнес) отношения.

Хороскоп

Още от Astro