Седмичен ХОРОСКОП - 16.11 - 22.11

Astro преди 3 години

Седмицата ви ще започне леко и приятно: възможно е да откриете нов извор на приходи, предишни инвестиции да ви донесат печалба или да получите неочакван подарък. Ако не сте сигурни къде да вложите енергията си, съсредоточете се върху социални дейности: организация на събития, благотворителност или нещо, свързано с образование. Тези, които са във връзка, ги очаква развитие и надграждане: годеж, сватба, новина за дете или общ дом. Най-добре запазете добрите новини за себе си: понякога, ако допуснем другите да влязат в мислите ни твърде рано, това убива ентусиазма ни.

Средата на седмицата ще е по-скучна и улегнала, което, предполагаме, ще ви подразни. Възможно е да не се чувствате добре здравословно или нещо да ви подтикне да похарчите пари за ненужни неща (всички правим това понякога, простено е).

През уикенда ще сте особено чувствителни, което е нож с две остриета. Или ще усетите в пъти повече вътрешната си сила, интуиция и мотивация, или ще се почувствате крайно апатични и празни. Опитайте да се посветите на красиви, необикновени преживявания, защото емоциите, които потенциално ще изпитате, не са за изпускане!
 

Хороскоп

Още от Astro