Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Меркурий напуска знака на потайния Скорпион и навлиза в огнения Стрелец на 1-ви май, а вие можете да се успокоите малко. Няма да сте особено загрижени за това, какво мислят другите, което е доста освобождаващо. Използвайте тази възможност, за да научите повече за другите хора, ако ви се иска (а то ви се, ние знаем).

Тригон между нежната Венера и управляващия ви Нептун на 5-ти май, ви позволява да се наслаждавате на секси/любовни мечти, но може би ще останете силно разочаровани, ако нещата не се получават в реалния живот така, както си ги представяте. Това е недостатъкът на живота във фантазния свят, Риби - забавно е, докато го преживявате в главата си, но не и когато във физическия свят се случва друго.

Материалната Венера се свързва с любопитния Меркурий и се позиционира в Стрелец на 15-ти май, насърчавайки ви да поемате повече финансови рискове, отколкото обикновено бихте. Ако добрата бизнес възможност ви излезе на пътя, дръжте я здраво! Всичко, което включва висше образование, философия или приключения е добър знак!

Пълнолунието в знака на вашия приятел, Рака, на 29-ти носи емоционален край на годината. Сега ще почувствате жените в живота си особено близки и ще искате да ги третирате с толкова любов, колкото те са ви давали през годините. Намерете специален начин да почетете жена, която е била изключително важна в живота ви - майка, съпруга, дъщера - знаем, че сте способни на изключително красиви жестове!
 

Хороскоп

Още от Astro