Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Магически тригон между романтичната Венера, вашата управна планета, и мистериозния Нептун на 5-ти май ще донесе прекрасно, мечтателно време. Намирате се между фантазиите и реалността, а умът ви е изпълнен с прожекции. Какъв би бил животът, ако бяхте с перфектния човек или, ако спечелите от лотарията? Мечтайте смело, Везни!

Венера се премества в дръзкия Стрелец на 15-ти, така че през следващите няколко седмици ще сте готови да поемете някои доста големи рискове от романтична или финансова гледна точка. Да, спрямо моментните пориви е вълнуващо сега, но последиците от спонтанните ви действия може да не са ясни, имайте това предвид. Все пак, наслаждавайте се на многото приключения, които май ще донесе!

Слънцето се позиционира в отговорния Козирог на 21-ви май, предвещавайки упорита работа и сериозни ангажименти. Точно по време на Зимното слънцестоене, най-краткият ден от годината, се опитайте да сте активни и продуктивни, доколкото е възможно. Нека фокусът ви бъде върху кариерата и социалното ви положение, но не забравяйте, че и близките ви се нуждаят от внимание.

Пълнолунието в емоционалния Рак пристига на 29-ти, призовавайки да отидете навсякъде, където женственият порив ви отведе. Заобиколени сте от положителна женска енергия, така че наистина слушайте съветите на жените в живота си.
 

Хороскоп

Още от Astro