Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Всички съмнения са изключени, когато Слънцето тригонира вашия съуправител Марс, който е на трон, в знака на Овена, от 10-ти май. Силата ви достига нови висоти и увереността ви расте. Има ли някой, който може да устои на вашия фин магнетизъм? Вероятно не. Използвайте това, за да получите нещата, които искате, преди магическата енергия от този положителен аспект да отшуми.

Лечителят Хирон става директен (неретрограден) на 15-ти, което още повече ще възвърнете сили, които смятате, че сте загубили в миналото заради травми и лоши преживявания. От колко време живеете с някоя дълбока болка? Колкото по-сериозна е тя, толкова по-дълго ще се възстановявате, но идният месец определено ще е значим от тази гледна точка.

Слънцето влиза в знака на сериозния Козирог на 21-ви май, поставяйки кариерата на върха на вашия приоритетен списък. Искате ли повишение? По-високи доходи? В търсене сте на перфектна компания или позиция? Поставете си цел сега и ще постигнете сериозен напредък в рамките на месеца.

На 29-ти настъпва емоционално Пълнолуние в Рак, което ви предразполага да възпитавате и контролирате хората около вас. Ако сте родител, дръжте децата си близо, а ако искате скоро да станете такъв, сега е подходящ момент да обмислите ходовете си по-сериозно. И както винаги, грижете се добре за себе си, за да можете да давате на другите точно толкова, колкото ви се иска.
 

Хороскоп

Още от Astro