Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Комуникативният Меркурий навлиза във вашия откровен знак на 1-ви май, така че през по-голямата част от месеца ще сте разговорливи, приятелски настроени и комуникативно привлекателни. Обичате да говорите с непознати и да започвате произволни разговори с хора в социалните мрежи, сега се отдайте на това! Колкото по-отворни и съзнателни сте, толкова повече ще научавате. А разширяването на мисловните ви хоризонти чрез общуване с хората е едно от най-прекрасните занимания за идния предстоящия май.

Предстоят Новолуние и Слънчево затъмнение във вашия огнен знак (на 14-ти), което ви предоставя възможност за всякакви нови и щури идеи. Това е чудесен момент да се кандидатирате за политическа позиция, да действате в ползва на обществото или да се заемете с личностни проекти, които да представят гледните ви точки на широк кръг от хора. Всяко начало ще е положително, но не и всеки завършек - запомнете това.

Материалната Венера също се позиционира във вашия ентусиазиран знак, така че следващите три седмици ще бъдат чудесно време за финансови операции и промени. Рискувайте. Бъдете смели. Помислете за възможностите, които другите хора нямат.

Късметлийският Юпитер, вашият управител, влиза в знака на прогресивния Водолей на 19-ти май, така че голяма част от късмета ви ще бъде свързана с желанието да опитвате нови неща, особено що се отнася до технологии и социални дейности. Подарете на приятели, близки (а защо не и на себе си) най-новите технологични джаджи за празниците - отговорът и емоциите ще са неповторими! А в замяна очаквайте много добра, напълно чиста карма.
 

Хороскоп

Още от Astro