Седмичен ХОРОСКОП - 14.12 - 20.12

Astro преди 3 години

От началото на месеца преосмисляме лоши минали решения и осъзнаваме, че не сме там, където сме мислили, че ще бъдем. Но тази седмица най-накрая получаваме не само сила, но и нова перспектива за най-големите проблеми, които трябва да решим. Случват се много неща, но основните събития са Пълното слънчево затъмнение на 14-и, последвано от Венера, Сатурн и Юпитер, променящи позициите си.

Пълното слънчево затъмнение на 14-и е в Стрелец, знакът, който мечтае за невъзможното, така че това Затъмнение може да премахне някои от заблуди и също ни дава възможност да разберем какво всъщност искаме в момента. Време е да поискате повишение, да признаете чувствата си, да надградите връзката си, да се преместите в този страхотен нов апартамент, за който мечтаете.

В същото време трябва да се освободим от токсичните ситуации и от връзките, които ни пречат да процъфтяваме. Венера се премества в Стрелец на 15-и, което ни кара да се чувстваме по-радостни и оптимистични относно това, което предстои.

Дисциплинираният Сатурн се премества във Водолей на 17-и, а опортюнистичният Юпитер на 19-ти, също във фиксирания въздушен знак. Водолеят е социално ориентиран, хуманитарен, иновативен знак. 2020 беше важно да разберем и признаем това, което не работи и  да го затворим в миналото. Сега е време да се обърнем към бъдещето. 

Хороскоп

Още от Astro