Месечен ХОРОСКОП - Януари 2021

Astro преди 3 години

Може да се почувствате малко ограничени поради присъствието на благоразумното Слънце в знака на Козирога в началото на януари, но това е добре. То ще ви помогне да се организирате и да си поставите някои цели за следващия месец и за през годината. Какво искате да постигнете, Рачета? Целете се високо и вижте на какво сте способни.

Нежният тригон на Венера и Марс на 9-и януари носи моментен баланс между желанията и нуждите, което означава, че любовният ви живот ще се развива добре Заслужавате да бъдете щастливи и този аспект ще помогне да постигнете това щастие, но не забравяйте да споделяте нуждите и липсите в живота си, за да получите точно това, което искате.

Новолунието в Козирог на 13-и е време за ново начало във всички аспекти на живота ви. Слънцето е в Козирог, така че каквито и цели да си поставите сега, има двойна по-голяма вероятност да се реализират. Възползвайте се от тази стабилна, амбициозна енергия, защото тя ще ви гарантира сериозен успех.

Когато Слънцето се премести от Козирог във Водолей на 19-и, ще усетите промяната на енергията от строга към безгрижна и ще приветствате свободата с широко отворени обятия. Това е моментът да изразите своята индивидуалност и да покажете на света кои сте. Нека вашата истинска личност заблести! 

Хороскоп

Още от Astro