Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Вашият вътрешен и духовен живот ще е на фокус до 19 април, което прави първите двадесет дни от месеца специални. Това е и възможност да се отървете от всякакъв емоционален багаж и да откриете отговори по въпроси, които ви притесняват от известно време. Ако имате нужда от вдъхновение, обърнете се към мечтите си. Те ще са източникът на творчески идеи и насоки.

Новолунието на 11-ти е идеално време за започване на духовна практика, която може да преобрази живота ви отвътре навън. Медитация, йога, четене - всичко това би ви облагородило много. Нашето предложение е да започнете дневник, в който да записвате и тълкувате мечтите си.

Също така, прекрасната Венера, вашата лична планета, навлиза във вашия знак на 14 април, което предразполага да се влюбите... в себе си. Женската планета ви насърчава да се свържете с приятели и съмишленици и да помислите за преобразяване, ако ви се иска такова.

Фокусът се измества още повече върху вашия знак, когато комуникативният Меркурий и Слънцето се настанят във вашия знак на 19-ти, носейки усещане за завръщане у дома. Можете да бъдете напълно себе си и да се отдадете на онези неща, които обичате да правите. Идният месец е свързан с преоткриването на себе си и възможността да отпразнувате своите най-добри качества.

На 23 април активният Марс преминава в емоционалния воден Рак, където може да предизвика чувства, които е по-добре да държите под повърхността. Емоциите ще бъдат основен двигател при вземането на решения, но трябва ли да им се доверим? Балансът между сърцето и ума е най-подходящия вариант.

И накрая, на 26 април, идва Пълнолунието в Скорпион. Това определено ще е интензивно време за всички. Избягвайте да правите или казвате каквото и да било, за което бихте могли да съжалявате по-късно.

Хороскоп

Още от Astro