Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

В момента Слънцето е в Овен и във вашия 11-ти дом, дома на кариерното развитие, целите и амбициите. И така до 19 април, така че е време за действие. Освободете се от всичко, което ви задържа и, ако е необходимо, насочете вниманието си така, че другите да забележат колко сте оправни и талантливи.

Комуникативният Меркурий се премества в Овен на 3-ти този месец и този транзит насърчава да се обърнете към други хора, които споделят вашите лични и професионални цели. Можете да се възползвате от подобни взаимодействия.

Има и още нещо - Новолунието в огнения Овен на 11 април ще донесе мощен тласък в правилната посока. Ако сте готови да стартирате бизнес, да започнете нова работа или да сключите сделка, тази лунна фаза е идеална за изграждане на рутина и получаване на повишение.

Фокусът постепенно се насочва към мирния Телец, защото прекрасната Венера се премества в земния знак на 14-ти, където е на трон, засилвайки вашите приятелства и близки отношения. Това чувствено влияние ще е полезно и в търсенето на любов и романтика.

Акцентът върху тази астрологична зона се увеличава, когато на 19 април Меркурий и Слънцето също "идват на гости" на Телеца. Участието в екипни или общностни проекти ще бъде положително и мощно учебно преживяване. Препоръчваме!

Вашата смела страна може да излезе на преден план, когато динамичният Марс се премести във вашия знак на 23-ти, където ще остане около шест седмици. Неговото присъствие ще засили решимостта ви по отношение на идеи и проекти, които желаете да започнете. Можете обаче да бъдете по-несигурни от обикновено, защото напористият Марс във вашия знак може да работи и по обратна линия - обезсърчаващо.

И накрая на месеца, 26 април, предстои мощно Пълнолуние в магнетичния Скорпион. То подчертава връзките и може да добави допълнителен чар към дългосрочно партньорство - и много романтика! Ако мислите да поемете по-задълбочен ангажимент, уверете се, че тази връзка е подходяща за вас, преди да се впуснете в дебрите й. 

Хороскоп

Още от Astro