Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

С настъпването на април, фокусът върху вашия 9-ти дом, домът на пътуванията и приключенията, се засилва, тъй като жизненият Меркурий се присъединява към пищната Венера и Слънцето в знака на Овена. Това е вашата възможност да излезете от познатото и да направите скок към вярата. Какво най-много искате да постигнете? Отговорете си на този въпрос и месецът ще е прекрасен. 

Новолунието в Овен на 11 април е именно времето да стартирате плана си. Не е нужно да правите големи крачки веднага, но задържането на мотивацията и предприемането на първите няколко стъпки са достатъчни, за да се чувствате изпълнени.

С динамичния Марс в Близнаци, разположен там до 23-ти, ще получавате много подкрепа от другите. Това е отлично време за свързване на дълбоки нива и за установяване на положителни връзки.

Акцентът постепенно се измества върху знака Телец и вашия 11-ти дом, дома на кариерата и отговорностите. Прекрасната Венера се премества в земния знак на 14 април, последвана от Меркурий и Слънцето пет дни по-късно. Време е да правите това, което правите най-добре и това е да популяризирате себе си, бизнеса си и талантите си.

Огненият Марс се премества в Рак на 23-ти, така че мечтите ви ще станат по-живи, а интуицията ви ще бъде на място. Въпроси, които принципно криете под повърхността, ще се явят, насърчавайки ви да се изправите срещу тях, да ги разрешите и да сложите край. Няма нужда да правите това сами. Ако имате нужда от помощ, поискайте я.

И накрая идва Пълнолунието в Скорпион на 26 април, засягащо 4-ия ви дом, дома на семейните отношения и домашния живот. Емоционалността ви ще достигне върхова точка и тази лунация е възможност за изчистване на въздуха, но тъй като енергиите са толкова интензивни, всеки обмен може да доведе до прекъсване на връзката. Бъдете чувствителни, реактивни и толерантни. 

Хороскоп

Още от Astro