Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Време е да изгладите всички трудности и да намерите път напред. С настъпването на месеца, Слънцето и хармоничната Венера се движат във вашия 7-ми дом, дома на връзките. Това е чудесна възможност да се свържете с хора, с които не сте се чували от известно време, да прекарате качествено време с партньора и да поддържате връзка с клиенти, колеги и други важни за живота ви хора.

Романтичните перспективи също присъстват с Новолунието в страстния Овен на 11 април, което подчертава възможностите за ново начало на жизненоважна връзка или включване в напълно нова. Комуникативният Меркурий също влияе на този аспект от живота ви и това подчертава развитието на отношенията и насърчава работата в екип чрез добра комуникация.

Прекрасната Венера, вашата планета-управител, се премества в Телец на 14 април и започва нова фаза. Емоциите ще са по-силни от обикновено и бихте могли да осъзнаете чувствата към определени хора или ситуации, които не сте осъзнавали досега. Тази тенденция ще се засилва все повече, защото приказливият Меркурий и Слънцето също "отиват на гости" на Телеца на 19 април. И все пак, сега е чудесно време да продължаваме напред, справяйки се с проблемите с чувствителен и любезен подход.

От известно време в 11-тия ви дом, дома на кариерното развитие, не се случват много неща, така че ще бъдете успокоени от движението на огнения Марс в Рак на 23 април и влиянието му върху тази сфера на живота ви. Ако сте готови да скочите в нови неща, следващите шест седмици са чудесно време да продължите напред с плановете си.

На 26-ти предстои мощно Пълнолуние в Скорпион, който поставя вашата финансова ос на фокус. Можете да се развихрите спокойно. Определено си купете нещо, Може би това, от което наистина се нуждаете, е по-дълбока връзка с някой, който може да ви накара да се чувствате обичани и ценени.

Хороскоп

Още от Astro