Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Стрелци, казваме направо нещото, което искате да чуете (и което не ни изненадва никак) -  развлекателните дейности ще са приоритет този месец. Ако имате шанс да излизате по-често, давайте. Със Слънцето редом, и нежната Венера вече е Овен - плюс комуникативния Меркурий, който се премества там на 3 април - акцентът е върху всякакви физически дейности, нови приключения и всичко друго, което ви позволява да изразите своята спонтанна страна. Независимо дали предпочитате състезателни спортове или самостоятелни занимания, ще бъдете много нетърпеливи да се потопите в стойностни преживявания.

Новолунието в Овен на 11-ти е чудесно време за започване на ново хоби, научаване на ново умение или нов проект. И ако любовният ви живот изглежда обещаващ, определено ще поискате да изведете нещата на следващия етап в този период. 

Мъжката планета продължава да влияе на вашия 7-ми дом, дома на връзките, до 23 април, така че сътрудничеството и работата в екип продължават да бъдат важни. Помнете, че можете да постигнете много повече, ако сте готови да си сътрудничите с друг, вместо да се опитате да го направите сами.

Фокусът постепенно се измества към вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и рутината, когато сладката Венера се премества в Телец на 14-ти, последвана от комуникативния Меркурий и магнетичното Слънце пет дни по-късно. Следващите седмици дават възможност за положителен растеж около личните ви цели, работата и вашето благосъстояние. Каквото и да мислите, то може да бъде подобрено. 

Динамичният Марс се премества в Рак на 23 април, където ще остане около шест седмици. Това може да съвпадне с време на промяна и трансформация. Бихте могли да бъдете много по-съзвучни с емоциите си, което прави края на месеца подходящо време да се свържете с терапевт или съветник, ако е необходимо. Той би помогнал да решите всички проблеми и да освободите блокираните емоции, които може би пречат на вашия успех.

А мощното Пълнолуние в Скорпион на 26-ти ще донесе също толкова мощно прозрение, което, за добро или лошо, може да промени вашата перспектива.

Хороскоп

Още от Astro