Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

Май е време за постигане на баланс между забавление и строга рутина. Знаем, типичните проблеми на Козирога - може ли някога човек да изпитва удоволствие само заради удоволствието? За вас сезонът на Телеца е винаги прекрасно време от годината, защото отговорът на този въпрос е по-скоро положителен. Юпитер навлиза в Риби на 13-ти, помагайки ви да осъзнаете, че има толкова много неща за изследване в заобикалящата ви среда. С

След като сезонът на Близнаците започне на 20-ти, нещата стават хаотично натоварени на работа и единственият ви шанс за почивка идва с Лунното затъмнение на 26-ти. Ако целенасочено не се отдръпнете от напрежението, ще бъдете насилствено принудени да намалите скоростта.

Агресивният Марс е във вашия 7-ми дом, дома на любовните връзки, през целия месец, предизвиквайки драма след драма с партньора ви. В този момент почти ви харесва дори да спорите. Някои сладости и доста лекота пристигат с Новолунието в Телец на 11-и, и в края на краищата проблемите биха завършили със страст.

Хороскоп

Още от Astro