Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

Май е бурен месец за вас, Близнаци, и грижата за себе си е от най-голямо значение. Въпреки че сезонът на Телец е като затишие пред буря, нещата започват да се натрупват веднага щом управляващата ви планета Меркурий влезе във вашия знак на 3-ти (където ще бъде чак до 11 юли). През следващите няколко месеца думите ви са изключително мощни и вие ще контролирате всеки труден и тежък разговор. Заредете се с енергия и сила, защото да си медиаторът на зодиака не е лесно... 

Междувременно преместването на Юпитер в Риби на 13-ти сигнализира период на разрастване и развиване в професионален план. Предложения идват към вас постоянно, но как да прецените кое е най-доброто? Колкото повече се грижите за себе си, толкова по-силна ще е интуицията ви. Това е разковничето. 

Ако сега сте във връзка, вашата лична енергия силно ще повлияе на партньора ви, особено след 13-ти, и неговият професионален живот също ще е в разцвет. Това е невероятно за споделените ви финанси, но би ощетило споделеното и интимно време един с друг. 

Хороскоп

Още от Astro