Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

Май е едновременно възнаграждение и предизвикателство за вашите интимни отношения. Новолунието на 11-и е тук, за да ви изведе на една и съща страница с всичките ви най-важни хора - партньор, най-добър приятел, любим колега. Ако любовната ви връзка се чувства като 100% задължение и 0% забава, тогава преминаването на Юпитер в Риби (и в 5-ия ви дом, дома на удоволствията и креативността) на 13-ти ще ви насити с романтика.

Нещата стават малко по-сложни, след като сезонът на Близнаци стартира на 20 май. Пълното лунно затъмнение на 26-и носи изненадващо намаляване на доходите ви. Това е добър момент да забавите темпото и да се замислите дали инвестициите, които искате да направите, са съизмерими с начина ви на живот

Любовта и връзките наистина заемат централно място за вас този месец. Дори и да не партнирате и искате връзка, Юпитер в Риби ви вдъхновява да експериментирате повече. Една от управляващите ви планети - Марс - в момента е в чувствения Рак, заради което искате много еротика и нежност. А най-мъдрото нещо, което често чуваме Скорпионите да казват, е: "Защо не?!" 

Хороскоп

Още от Astro