Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

Мaй ще бъде пътуване. В по-голямата част от месеца все още сме в сезона на Телеца, чувствайки се отпуснати и непринудени, но на 03 май, планетата на комуникацията и мисленето, Меркурий, се премества в любопитния знак, който управлява - Близнаци - последвана от Венера, влизаща в същия знак на 8-ми. Това влияние носи възможности - може би твърде много възможности, които невинаги сме способни да осмислим и оползотворим.

Дори и с цялата лудост на Близнаците, втората седмица на май ще усетим едни от най-добрите вибрации, които звездите "изпращат" към нас за тази година. На 11-ти предстои прекрасно Новолуние в Телец, в което ще разпознаем и ще си припомним онези неща, които ни карат да се чувстваме сигурни. След това на 13 май Юпитер - планетата на късмета, растежа и експанзията - се позиционира в мечтателните Риби, пропивайки ни с усещане за възможности, каквото не сме усещали от ноември 2019 г.

Слънцето се премества в Близнаци на 20-ти. В сезона на Близнаците научаваме, че единствената константа е промяната. Пълнолунието в Стрелец на 26-и е важно, защото е едновременно и пълно лунно затъмнение. Затъмненията помагат да се ориентираме в крайностите и да приемемаме пораженията, да осъзнаем какво в живота си трябва да пуснем и какво да приемем. Накрая на месеца, на 29-и, на Меркурий става ретрограден...  знаем какво означава това и не се страхуваме от него. Четем надолу какво, защо и как през май по знаци... 

Хороскоп

Още от Astro