Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

С настъпването на август, Овни, ще бъдете на върха на творческите си усещания, тъй като и Слънцето и Планетата на комуникацията, Меркурий, са в Лъв, което ви насърчава да създавате неща с ръцете си (и с много любов). Ще ви носи изключително наслаждение да си играете с цветове и шарки, различни материали и форми на изкуство. Слънцето е в побратимия ви огнен знак до 22 август, така че използвайте тази възможност, за да покажете своите арт умения и способности. Ако се занимавате с изкуство професионално, определено ще спечелите нови клиенти и/или предложения за колаборация. 

Бъдете готови за ударен старт при настъпване на Новолунието в Лъв - то е чудесна възможност да стартирате проект или предприемачески план; освен това, тъй като страстите се разпалват, има и потенциал за започване на красива романтична връзка. Меркурий оставя Лъва и се премества в придирчивата Дева на 11 август, последвана от Слънцето на 22 август и чак тогава ще се наложи да сте концентрирани, организирани, сериозни и дори леко прагматични. С няколко думи - първата половина на месеца е за Свобода, втората - за Сериозност. 

Прекрасната Венера се позиционира във Везни на 15-ти, добавяйки допълнителна топлина и радост към любовния ви живот. Ако трябва да разрешите затруднение с партньора си, което ви мъчи от известно време, нейното успокояващо присъствие със сигурност ще помогне. От друга страна, този месец Пълнолунието (във Водолей) се случва няколко часа преди Слънцето да влезе в Дева на 22 август и ако имате планирано събитие с любимия за тази дата, то може да е много забавно. Внимавайте само, защото хората рязко ще станат сериозни и обидчиви, така че стъпвайте внимателно около чувствителни теми.

6-тият ви дом, дома на здравето, работата, грижата за другите и ежедневните навици, ще бъде изключително наситен с енергията на Слънцето, приказливия Меркурий и огнения Марс, които през август активират тази зона. Проблемите с работата и здравето могат да излязат на преден план, заради което ви насърчаваме да се храните по-здравословно и да спортувате повече,  да искате да имплементирате в бита си нови системи и програми, които могат да ви помогнат да бъдете по-продуктивни и да премахнете разсейванията.

Хороскоп

Още от Astro